Неділя, 05.05.2024, 19:40
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2023 » Грудень » 18 » Змагання з малюкболу серед команд громади
16:21
Змагання з малюкболу серед команд громади

13 грудня 2023 року  відбулися відбіркові етапи в змаганнях Ліга Сміливих  з модулю " Малюкбол"серед здобувачів освіти 5-6 класів.у Березанському ліцеї №4 та  в Садовому ліцеї. В цьому відбірковому етапі брали  участь міських ліцеїв таСадового ліцею команди  Лехнівської філії Недрянської та  Ярешківської гімназій.

    За регламентом кожна команда повинна зіграти між собою за коловою системою і в підсумку набрати якнайбільше  залікових балів.  Змагання пройшли в позитивній, спортивній боротьбі, адже  це гра, яка добре розвиває рухливість учнів, вдосконалює навички з бігу, стрибків, розвиває колективізм та взаємодію, і є першою сходинкою до гри у волейбол. У цьому й переконалися учні 6 - их класів нашої громади.  В запеклій боротьбі перемогла дружба, позитивні емоції, велике бажання показати себе якнайкраще.

  Побажаємо й надалі учасникам удачі та високих спортивних досягнень.

 Кожен з  учасників  змагання отримав подарункові сертифікати,  чудову ігрову практику й спортивний досвід.

 Щира вдячність викладачам наставникам  освітніх закладів Березанської міської ради  за підготовку юних спортсмені  до змагання та організацію даного спортивного  дійства. Бажаємо успіху в подальших етапах командам  переможців та активної участі у нашій спільній Великій Перемозі!

 

Переглядів: 24 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024