Вівторок, 07.05.2024, 07:52
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Змагання юних правознавців на брейн-ринзі «Підліток і право»
14:27
Змагання юних правознавців на брейн-ринзі «Підліток і право»

26 жовтня в міському будинку культури службою у справах дітей та сім’ї із учнями освітніх закладів міста та професійно-аграрного ліцею було проведено брейн-ринг «Підліток і право», в рамках реалізації міської комплексної програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям» до 2017 року, з метою розвитку правової культури дітей, виховання в них поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та умінь, культури дітей з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, здобуття правового досвіду щодо вирішення правових питань, профілактики негативних проявів у дитячому середовищі.

Навчальні заклади міста (чотири загальноосвітні школи та аграрний ліцей) представили свої команди, які змагалися в чесній боротьбі за вказаними напрямами.

Під час гри учасникам були запропоновані питання загальної та правової тематики. Команди мали назву, девіз, форму та підготували коротку програму «Візитка» (розповідь про команду тривалістю до 5 хвилин). Вболівальники кожної команди підготувати один номер художньої самодіяльності.

Перемогу здобула команда ЗОШ І-ІІІступенів№4 «Агенти феміди».

Переглядів: 292 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024