П`ятниця, 17.05.2024, 09:33
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2023 » Вересень » 26 » Вдячність за допомогу побратимів із Пуллаха
10:08
Вдячність за допомогу побратимів із Пуллаха

Застосування сучасних інформаційних технологій в організації навчання - одна з найбільш важливих і стійких тенденцій розвитку світового освітнього процесу. В останні роки засоби інформаційних технологій стали все частіше використовуватися при вивченні більшості навчальних предметів. Нові технології навчання на основі сучасної мультимедії дозволяють покращити освітній процес, використовувати електронні підручники, збільшити швидкість сприйняття, розуміння та глибину засвоєння величезних масивів знань. Та однією із проблем застосування таких технологій є потреба своєчасного оновлення застарілої комп'ютерної техніки в освітніх закладах. В цей важкий для України час, коли ворог щодня намагається зруйнувати наші міста та села, знищити націю українців, є друзі, які допомагають у вирішенні нагальних потреб.

Напередодні нового навчального року заклади загальної середньої освіти Березанської громади отримали подарунки від громади міста Пуллах (Німеччина). Комфортні 39 комплектів парт і стільців створюють зручні умови перебування учнів у закладах освіти; 3 сучасні інтерактивної дошки та 70 новеньких планшетів допоможуть реалізовувати освітню програму , використовуючи контент інтернет ресурсів, створити презентації для втілення в життя найсміливіших проєктів.

Щиро вдячні громадському об'єднанню Баришівка-Пуллах-Березань (Борису Скорику та Otto Horak ) за дружню допомогу та турботу, підтримку партнерських відносин особливо в умовах воєнного стану.

Учасники освітнього процесу висловлюють глибоку подяку жителям міста-побратима Пуллах та особисто Пані бургомістр Susanna Tausendfreund - Bürgermeisterin der Gemeinde Pullach im Isartal за надану благодійну допомогу, вагому підтримку Березанської територіальної громади. Адже, надаючи допомогу, Ви даруєте не лише матеріальні цінності, а створюєте підґрунтя для розвитку інтелектуальних здібностей наших учнів, що є черговим кроком на шляху зміцнення незалежності Української Держави!

 

Переглядів: 33 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024