Неділя, 05.05.2024, 19:59
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2023 » Грудень » 25 » В усі часи ДОБРО ЗАВЖДИ В ПОШАНІ
09:29
В усі часи ДОБРО ЗАВЖДИ В ПОШАНІ

Доволі поширене запитання: що в людях ви цінуєте найбільше? І традиційна відповідь – людяність, доброту, порядність, готовність прийти на допомогу. Скільки себе памятаємо,  школа завжди намагається виховати в учнів саме ці риси. Їхня актуальність ще більше зросла в умовах сьогодення. Чим можна підтримати наших воїнів  на передовій? Чим можна втішити їхні родини? Важко відповісти на це запитання, але думаю, що доброта та увага і тут будуть не зайві.

Напередодні Різдвяних та Новорічних свят лідери учнівського самоврядування Березанського ліцею №3 виступили з ініціативою про збір «Коробочок доброти» для воїнів на передовій. В акції взяли участь всі – і діти, і дорослі. Склали списки, вивчали потреби, формували вміст… Хотілось порадувати кожного батька дітей 1-11 класів, який перебуває на лінії зіткнення. Не забули й про чоловіків та синів працівників ліцею. Найбільша потреба у зігріваючих устілках, ліках, тактичних рукавичках, ну і,  звичайно ж,  трішки солодощів, як спогад про  безхмарне  дитинство…

 Понад 35 чарівних коробочок складені з надією на Перемогу з любовю та добротою, відправилися на схід та південь до наших мужніх захисників. Зрозуміло, що це не снаряди і не дрони, які так їм необхідні, але дуже сподіваємося, що воїни відчують тепло наших рук, доброту, любов та турботу про них.

Хочемо похвалитися, що вже більше місяця (з 16 листопада) продовжується робота в нашому ліцеї з плетіння маскувальних  сіток. За цей період воїнам ЗСУ передано 22 сітки і 12-ть на черзі. Дійсно,  у кожного свій фронт! Головне, щоб не залишилося байдужих до спільної біди… Віримо в ЗСУ, допомагаємо, разом наближаємо таку бажану Велику  Перемогу!

 

Переглядів: 25 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024