Неділя, 19.05.2024, 15:29
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2017 » Травень » 10 » Уроки мужності в закладах освіти м. Березань
15:34
Уроки мужності в закладах освіти м. Березань

05 травня 2017 року в закладах освіти міста з нагоди відзначення Дня памяті та примирення, 72-річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні для учнів 9-11 класів спільно із працівниками військового комісаріату міста було проведено «Уроки Мужності».

Учні з перших вуст почули про сучасні військові дії АТО на сході України та відвагу,сміливість. патріотизм молодих воїнів української армії від військового комісара Крота О.М.

Серед перших земляків- учасників АТО був член батьківського комітету школи, лікар Березанської міської лікарні Вусятицький Ю.Р. Із хвилюванням та болем звучала його розповідь про сміливість і рішучість медичного персоналу при наданні необхідної непередбачуваної першої допомоги, яка саме рятувала життя багатьом воїнам. Учні задавали запитання, висловлювали свої роздуми щодо тематики подій.

Ми, вчителі, певні, що саме такі уроки мужності з уст учасників боротьби за мирне життя українського народу формують почуття патріотизму та відповідальності за мирне щасливе дитинство та спокій в рідній державі.

Переглядів: 315 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024