П`ятниця, 17.05.2024, 09:33
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2023 » Серпень » 30 » Тато, мама, я – спортивна сім’я
13:36
Тато, мама, я – спортивна сім’я

26 серпня 2023 року відбувся ХХ ювілейний всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Тато, мама, я – спортивна сім’я», який проходив в Урбан-парку ВДНГ м. Київ. Участь в заході взяли 58 сімей з 20 областей України, змагались за звання найспортивнішої сім’ї. Було дуже приємно бачити представників прифронтових та тимчасово окупованих областей, особливо сім’ю з АР Криму.

Це спортивне свято не обійшлось без представників Березанської громади, родина Гірман достойно представили своє місто та громаду. На «плечі» тата, Євгена Гірмана, лягли всі силові вправи та розподіл навантаження і завдань для кожного члена родини на всіх ділянках комплексної естафети, мама – Юлія Гірман відповідала за єдність команди та точність кидків і влучень на різних станціях, син родини – Олександр Гірман головний помічник родини на протязі всієї дистанції та саме у нього був закріплений електронний секундомір, який фіксував час проходження дистанції.

Перед початком змагань кожна команда отримала номери учасників спортивних ігор та футболки від організаторів заходу: Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Станції спортивних ігор: старт – пробігання через місток із високими сходами, перша дисципліна – перетягування легкового авто «Tesla», друга – «координаційна», перенос гімнастичної палички з підтримкою одним пальцем руки, третя – подолання надувної смуги перешкод, четверта – пробігання дитиною по надувним шарам з батьківською підтримкою по бокам, п’яте – «тарзанка», переправа через прірву за допомогою каната, шосте – «тачка», батько перевозив родину на відстань 40 м, сьоме – влучання фрісбі у мішень, восьме – «гандбол», кидки в задані мішені, дев’яте – парні стрибки через скакалку, десяте – «водолій», перенос води з наповненням бутля для діставання поплавка, останнє – фінішування, пробігання через місток із високими сходами. Після проходження восьми дисциплін команда зберігала шанси на потрапляння до трійки кращих, але перепоною стала естафета «парних стрибків через скакалку», сказалась втома проходження попередніх естафет та затрачений зайвий час на цій ділянці. Парний забіг сім’я Гірман виграла переконливо, а в загальному заліку березаньська родина зайняла місце у другій десятці, нагороджені організаторами дипломами учасників  та пам’ятними медалями ХХ ювілейного всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Тато, мама, я – спортивна сім’я», також кожен член родини отримав презент від Міністерства молоді та спорту України. Чемпіонами стали – Хмельницька область, 2 місце – Чернігівська область, бронза – Волинська область. 

Проведення фізкультурно-оздоровчих заходів під час війни заохочує до занять руховою активністю, психологічно реабілітує та зміцнює сімейні цінності. Цей день пройшов без тривог і це не може не радувати. Дякуємо ЗСУ за можливість проведення. Слава Україні!

Переглядів: 35 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024