Четвер, 02.05.2024, 20:44
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2023 » Листопад » 17 » Стартували юні футболісти громади
09:43
Стартували юні футболісти громади

         ІІІ етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри» стартував в Березанській громаді . Зустріч відбулась у спортивній залі Березанського ліцею №4.

       З  вітальним словом до учасників заходу звернулась начальник Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради Оксана Володимирівна Загорулько, наголосивши на актуальності популяризації і пропаганди здорового способу життя серед учнівської молоді, зокрема підвищення спортивної майстерності юних спортсменів. Всі присутні хвилиною мовчання вшанували всіх, хто загинув через  російську агресію…

      Розпочалися  ігри турніром з футболу серед учнівської молоді 7-9 класів.           Головний суддя змагань Петро Миколайович Дмитренко ознайомив із регламентом змагань та результатами раніше проведеного  жеребкування. 

      У футбольному турнірі виявили бажання позмагатися  п’ять команд освітніх закладів громади: Березанського ліцею №1, Березанського ліцею №3, Березанського ліцею №4, Садового ліцею та Недрянської гімназії.

      Зустріч була цікавою та напруженою.За результатами  боротьби, між футбольними командами  кубок переможця отримала  команда Березанського ліцею №4. Друге місце здобула команда  Березанського ліцею №1, третє місце -  команда Садового ліцею.  Всі команди були нагороджені дипломами за активну участь та шкіряними футбольними м’ячами, переможці та призери – медалями.

      Приємно, що найбільшою нагородою для учасників  заходу  стали приємні враження, спортивна дружба та вдячність організаторам за проведений  захід.

Чекаємо на нові виборені перемоги  у  наступних  спортивних зустрічах учнівської молоді з різних модулів у рамках проведення  Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць освітніх закладів Березанської громади.

 

Переглядів: 24 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024