П`ятниця, 17.05.2024, 12:03
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2023 » Липень » 31 » Спортивні звитяги Березанської громади
12:55
Спортивні звитяги Березанської громади

 Спортивний комплекс «Дружба» побудований у 1989 році. Так повелося, що окрасою   та основною спорудою комплексу є футбольне поле з трибунами на 1110 місць.   Ось уже протягом трьох десятиріч футбол  є найбільш масовим видом спорту  для різних вікових категорій.

Варто відмітити,   команди двох  дитячих вікових груп  брали  участь в зимовому чемпіонаті Київщини з футзалу. П'ять дитячих команд були  учасниками чемпіонату Лівобережжя з футболу та міні-футболу та вибороли  перше та третє місця.

Команда «Дружба» та команда ветеранів 35+ також були учасниками зимового чемпіонату у Баришівській ТГ з міні-футболу та відповідно вибороли  2 та 3 місця.

Протягом сезону березанські  команди:  Березань, Моноліт, Дружба U-19 беруть участь в чемпіонаті Броварського району з футболу, команда ветеранів 40+ в чемпіонаті Баришівської ТГ.

Також проведені  Кубок Березанської  громади з міні-футболу, товариські зустрічі з футзалу, міні-футболу та футболу серед дітей, дорослих та ветеранів. Приємно, що спортивні команди з футболу забезпечуються футбольною та спортивною формою, спортивним взуттям та  інвентарем, продуктовими пайками.

Принагідно повідомляємо, що на  спортивному комплексі також працюють секції з шахів, волейболу, легкої та важкої атлетики. Займаються групи з фітнесу, йоги, баскетболу та тенісу. Постійно проводяться міські змагання з важкої атлетики, гирьового  спорту, армреслінгу, дартсу, пляжного волейболу, атлетичного двоборства, вуличного підтягування. Під час зустрічей спортсмени показують максимум майстерності та фізичної підготовки.

В шаховому клубі комплексу постійно відбуваються турніри на визначення кращого шахіста місяця, змагання з нагоди  державних свят, сімейні турніри, сеанси одноразової гри, тощо.

Періодично бережанські спортсмени міста беруть участь в міжрайонних, обласних,  республіканських та міжнародних  змаганнях з певних видів спорту. Так Тищенко Юлія, Болєла Олександра стали неодноразовими призерками чемпіонатів України з легкоатлетичних метань, Віктор Данілов - чемпіон України, чемпіон Європи із бодібілдингу,  Бишовець Микола в складі збірної команди України  став  чемпіоном Європейських ігор серед майстрів з міні-футболу 55/60+ у місті Тампере (Фінляндія), Колосок Дмитро - чемпіон України з таеквон-до, Волошин Назар, Чиж Спартак - призери чемпіонату України  з таеквон-до .

         Разом з тим існують проблемні питання, які потребують значних  фінансових витрат. На жаль, у військовий час основне фінансування спрямоване на військові цілі, але  з вірою у Велику Перемогу  вже в  мирний час  березанці спільно із усіма небайдужими неодмінно вирішать актуальні проблемні питання щодо підтримки та розбудови  спорту та  фізичного виховання в громаді.

Переглядів: 47 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024