Вівторок, 07.05.2024, 18:54
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Семінар-практикум вихователів ДНЗ і вчителів перших класів ЗНЗ
08:09
Семінар-практикум вихователів ДНЗ і вчителів перших класів ЗНЗ

26 жовтня 2017 року на базі ясел-садка «Ромашка» відбувся семінар-практикум вихователів ДНЗ та вчителів 1-х класів ЗНЗ м. Березань «Проблеми наступності та перспективи розвитку дошкільної та початкової освіти».

Цікаве заняття з мовлення показала вихователь ясел-садка «Ромашка» старшої групи Радіоненко Наталя Вікторівна, яка ознайомила діток із творчістю Катерини Білокур. Діти вчилися відрізняти натюрморти від пейзажів, підбирати слова протилежні і близькі за значенням, грали у цікаві ігри, виконували різні вправи.

Тетяна Володимирівна Івасенко, вчитель 1-го класу Березанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, ознайомила діток з літерою «В». Урок «навчання грамоти» промайнув дуже швидко. Діти, граючись, виконували завдання Квітки-семицвітки: читали склади, слухали казку «Батьківські поради», промовляли скоромовки. А в кінці уроку кожен учень отримав у подарунок Квітку-семицвітку.

Дуже приємно, що діти і на занятті, і на уроці були одягнені у національне вбрання, грали в українські ігри. Діти добре розуміють своїх наставників, хоча працюють разом два місяці, пройшли період адаптації.

  • поділилися власним досвідом роботи з малятами, отримали мудрі поради від колег з більшим досвідом роботи та певні рекомендації методиста ММК Маркович Т.А., обговорили Концепцію Нової української школи, склали разом рекомендації і подякували за приємно проведений час.
Переглядів: 353 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024