П`ятниця, 17.05.2024, 13:06
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2017 » Жовтень » 6 » Розум не має ціни, а виховання кордонів
11:05
Розум не має ціни, а виховання кордонів

Діяльність нашої шкільної бібліотеки спрямована на виховання в учнів інформаційної культури, любові до книги, культури читання, вміння користуватись бібліотекою, а також на забезпечення різноманітного змісту навчального процесу, а це в першу чергу пошук нових форм роботи з виховання у учнів загальнолюдських цінностей, гуманізму, милосердя, духовності та естетичної культури. Враховуючи всі ці завдання у нашій школі відбувся захід під назвою «Розум не має ціни, а виховання кордонів» у формі літературно-музичного інтелект кафе, яке в собі поєднало елементи кафе та бібліотеки. Весь захід супроводжувала класична та сучасна музика. Відвідувачі сиділи за столиками, музичний супровід забезпечував діджей, обслуговував офіціант, замість кафедри видачі книг - барна стійка з енциклопедичними виданнями, які допомагали відвідувачам у споживанні страв і звичайно бармен.

«…Мистецтво баготогранне і тому нам хочеться сьогодні поєднати декілька з них, ми разом з вами поринемо в чудовий світ музики та поезії, разом з тим в ігровій формі перевіримо свої знання набуті в школі за певний проміжок часу. Адже наше кафе не зовсім звичайне. Його відвідувачем може стати той, хто прагне пізнати світ навколо себе, насолодитись прекрасним і просто відпочити» такими словами розпочався захід. Відвідувачами інтелект кафе були бажаючі учні 10-11 класів та бібліотекарі шкіл міста, а також шановне журі.

Як у справжньому кафе було меню яке пропонувало:

Будерброди біологічні, салат «Життя видатних людей», супи: «Країни світу – европейський, азійський, африканський, північно та південно американський», борщ україномовний, котлети спортивні та рагу «Географічне». Із солодких страв святково-екзотичний десерт, та напої на вибір міфологічний і чудесний.

Кожен відвідувач інтелек-кафе отримавши від офіціанта меню працював самостійно. При потребі звертався до енциклопедичних видань. На споживання інтелек-страв було відведено 15 хвилин.

Після виконання даного завдання бармен плавно перейшов до літературно-музичної сторінки нашого заходу. Кожен з відвідувачів підготував домашне завдання улюблену поезію, уривок з твору, самостійно написані вірші, які діти прочитали під звуки класичної музики, бібліотекар школи № 1 Галина Іванівна Онуфрійчук продекламувала свої особисті вірші присвячені учительській долі та уривок з нещодавно виданої збірочки. Це й було розрахунком відвідувачів з закладом за спожиті страви.

На завершення, як і в кожному справжньому кафе, наші учасники скуштували справжню каву, чай, цукерки, а шановне журі підрахувало скільки ентелект калорій було спожито. Під час споживання солодких напоїв відвідувачам було запропоновано переглянути презентацію «Не живи вчора, не мрій завтра, сконцентруй свій розум на даному моменті» це вислови великих людей про навчання, виховання сенс життя.

Переможець Біляй Даря отримала головний приз.

 

 

Переглядів: 382 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024