Неділя, 19.05.2024, 17:31
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2017 » Червень » 8 » Пришкільні табори у Березані розпочали свою роботу
15:32
Пришкільні табори у Березані розпочали свою роботу

Коли закінчується навчальний рік, то на школярів чекає прекрасна, весела і безтурботна пора – канікули! Це час розваг, відпочинку, оздоровлення та нових знайомств.

У Березані на базі усіх загальноосвітніх навчальних закладів гостинно відчинили двері чотири пришкільні табори з денним перебуванням дітей віком від 7 до 16 років: «Дружба», «Ромашка», «Промінь» та «Прометей».

У складі 3-х пришкільних таборів також діють 3 мовні табори (на базі Березанського НВК, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та № 4), де отримують послуги 45 дітей, у Березанській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 мовний табір (15 осіб) функціонує окремо від оздоровчого. Цьогоріч відпочинком у таборах планується охопити 465 дітей міста. Зміна триватиме 14 робочих днів по 16 червня.

Для вихованців оздоровчих таборів крім цікавих ігор, розваг та конкурсів заплановано багато різноманітних і змістовних заходів: екскурсії, походи, тематичні Дні – книги, рятівника, музики і т. ін. Учні відвідують кінотеатр, де переглядають нові сучасні дитячі фільми. Проводяться спортивні змагання з тренерами ДЮСШ «Старт», майстер-класи гуртка «Надія» та багато інших цікавих заходів і програм. У мовних таборах школярі не лише відпочивають, а й мають змогу поглибити свої знання з англійської мови.

Для належного відпочинку дітей створено відповідні умови й організовано гаряче дворазове харчування.

Переглядів: 333 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024