Неділя, 19.05.2024, 16:56
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2017 » Травень » 5 » Олімпійське лелеченя
10:49
Олімпійське лелеченя

Сучасні діти усвідомлюють важливість занять спортом через залучення до різних секцій та гуртків, і переважно, за ініціативи батьків. Та школа покликана змінити цю ситуацію. Творчий і завзятий вчитель фізичної культури здатен виховати у своїх вихованців спортивний дух та прагнення до перемоги.

29 квітня 2017 року на Бориспільському стадіоні «Колос», команда «Сонце» Березанського навчально-виховного комплексу (вчитель Павленко А.В.) взяла участь у зональних змаганнях Всеукраїнського конкурсу «Олімпійське лелеченя 2017».

До складу команди увійшли найвправніші учні 6-Б класу (8 чоловік) та 8-А класу (4 чоловік). Загалом в змаганнях приймали участь 10 команд.

Запекла боротьба точилась між учасниками у конкурсах «Презентація», «Вікторина», «Рухлива гра» та «Комбінована естафета». Березанці гідно представили рідне місто: вражали ефектним виступом на етапі «Презентація», обізнаністю історії олімпійських змагань під час вікторини, згуртованістю та командним духом у рухливій грі та швидкістю у виконанні комбінованої естафети. Група підтримки (Павленко Алла Віталіївна – вчитель і тренер команди, Ковальчук Тетяна Дмитрівна – класний керівник 6-Б класу, Ільєнко Жанна Борисівна – вчитель і тренер та Краснопір Владислав Григорович – батько учасника) всіляко підбадьорювала юних спортсменів та вболівала за їхню перемогу.

Команда «Сонце» заслужено отримала призове ІІІ місце.

Слід зазначити, що діти виклались на повну силу, але по завершенню, видихнувши з полегшенням, запитали чи матимуть можливість ще позмагатись.

То ж, можна бути впевненими за здоров’я та фізичний розвиток підростаючого покоління, адже їх навчає відданий своїй справі вчитель!


Переглядів: 520 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024