Неділя, 05.05.2024, 18:24
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2024 » Січень » 2 » Новорічний калейдоскоп 2024 в освітніх закладах Березанської громади
10:28
Новорічний калейдоскоп 2024 в освітніх закладах Березанської громади

      Ось і завершився І семестр 2023-2024 навчального року. Закінчення його співпадає з довгоочікуваними Різдвяними та Новорічними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули. З вдячністю шануємо тих, хто несе відповідальність за наш захист.

      Стабільність країни – у стабільності  внутрішнього світу кожного із нас.  Ми, дорослі, розуміємо, що, незважаючи на військові  дії, в такий напружений час життя продовжується – не звичне, не нормоване, але все ж таки намагаємось донести  дітлахам також  й гарні, теплі моменти. Нехай наші серця наповнюються надією на мир, а кожен день буде кроком до благополуччя.

       Новорічний ранок у дитячому садочку – це чарівне свято, на яке з нетерпінням чекають діти, бо знову починають вірити в казку і сподіватися на щасливі зміни.

     В передсвяткові дні в музичних залах з дітьми розучуються пісні і хороводи. В обідню  пору старші наставники активно обговорюють сценарії розваг. Десятки ідей щодо оформлення святкової зали і групових приміщень, прикрашення ялинки – все це створює  у дітей та дорослих піднесений настрій, а,  головне, позитивні емоції.

         Щодня на вікнах кімнат з'являються вишукані витинанки і ніжні сніжинки, на полицях – новорічні композиції, на дверях – різдвяні віночки. Все це відбувається поступово. Малюків кожен день чекає новий сюрприз, це

 підсилює цікавість малечі до свята.

       У переддень Нового року ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб мріялось залюбки, для дошкільнят та здобувачів освіти  створено казкову атмосферу - прикрашено новорічну ялинку, актові зали, шкільні холи.  Вінцем підготовки стає Свято!

          В святкові  дні дошкільнята  дитячих  садків нашої громади  перетворились на різних казкових героїв, отримали море насолоди та позитивних емоцій, додому повертались зі справжнім новорічним настроєм.

Освітянські  колективи  вітають усіх з наступаючими святами, нехай новорічні дива справдяться у кожній оселі!

        Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса, особливо в цей важкий для країни час. А Новий рік та Різдво Христове − це свята, коли чудеса трапляються щосекунди.

     Чарівне дійство-фестиваль "Різдвяна коляда" відбулось для учнів Березанського ліцею №3 в перед день канікул. Вертепи колядників, щедрівки, водіння "кози", вечорниці переплелися в Різдвяне попурі з відтворенням традицій українського народу. Хотілося б відмітити високу активність та артистичність  учнів в проведенні заходу.

      У Лехнівській філії Березанського ліцею №3 також відбулося святкування Нового року. Учні початкових класів провели його у формі святкового квесту, долаючи різні маршрути та шукаючи подарунки. А для учнів 5-9 класів відбувся захід «Новорічна подорож Україною». Усі заходи, проведені у школі, подарували море позитиву, океан дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Всі учасники свята на завершення отримали солодкі подарунки.

Яскраве новорічне свято "Новий рік крокує з талантами" відбулося  у Недрянській гімназії. Адже  Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності, вміння, дружні стосунки хист та талант. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній казці та продемонстрували свої таланти, подарувавши море емоцій, гарний настрій. Кульмінацією свят  стало  нагородження учасників та вручення солодких подарунків дітям.

       Незабутнє новорічне свято для молодших  школярів  «Різдв'яно-новорічна казка продовжується!»  відбулося у Березанському  ліцеї №1  новорічне свято для молодших учнів.

      Для когось це свято відбулося вперше в стінах ліцею, а хтось його вже чекав в котрий раз ! Очікування не підвело ,завдячуючи юним  акторам ,було яскраво та весело!

     Диво – свято  створили старшокласники ліцею  -  вони Різдвяною колядою та креативною Новорічною казкою привітали учнів та викладачів ліцею з прийдешніми святами і побажали кожному здоров'я і миру, доброти і затишку, віри та взаємної любові, щоб для щасливого життя (без повітряних тривог ) не було ніяких перешкод! Щоб попри все, радість Різдва Христового наповнювало серце кожного, відганяючи скорботу, хвилювання та журбу.

         Святкові заходи,  не зважаючи на військоі небезпеки, пройшли неперевершено яскраво  залишаючи в душі кожного учасника приємні емоції, незабутні враження,  радість та тепло!

      Нехай Божа благодать огортає  всіх , і тих,  хто нині не вдома, і тих, хто повернувся до своєї домівки й обійняв рідних, адже щастя – це коли  близькі люди завжди були поруч!

З повагою пам’ятаємо завдяки кому ми можемо св’яткувати. Щирі вітання та шана нашим Героям, які наближають довгоочікувану перемогу України!

Вдало та змістовно  пройшли новорічно – різдвяні заходи у Березанському ліцеї № 4.

     На жаль, ще один Новий рік наші захисники "святкують" у окопах. Замість фейєрверків - вибухи артилерійських снарядів, а бенгальських вогників - окопні свічки... І так хочеться зігріти всіх, хто далеко, хто дає можливість  зустрічати Новий рік своїм дітям, дружинам, мамам у затишній оселі,вдома. Памятаємо, що діти  - наше майбутнє і вони заслуговують на життя!

      Щирі дитячі привітання та подарунки передали учні кожного класу батькам-захисникам та їх побратимам. На жаль, не всі можуть по такі подарунки приїхати навіть у найближче поштове відділення, але декому пощастило передати такі подарунки особисто, адже випала їм щаслива хвилинка перепочинку.

Не залишились осторонь і педагогічні колективи. Так, працівники ліцею №4  зібрали 21100 грн та передали кошти на придбання автомобіля для ЗСУ, який вкрай необхідний для виконання надзвичайно важливого завдання, а працівники ЗДО «Ластівка» передали кошти на придбання бойового дрона  батьку ексвихованців  дошкільного закладу.

      Сподіваємось , святкові заходи,  не зважаючи на військоі небезпеки, залишать  в душі кожного учасника радість та тепло!.

      Нехай Божа благодать огортає  всіх, і тих,  хто нині не вдома, і тих, хто повернувся до своєї домівки й обійняв рідних, адже щастя – це коли  близькі люди завжди були поруч!

З повагою пам’ятаємо завдяки кому ми можемо св’яткувати. Щирі вітання та шана нашим Героям ,які наближають довгоочікувану перемогу України!

        Дякуємо ЗСУ за змогу  працювати, вчитися,,за можливість проведення таких чудових дійств, адже позитивні емоції – найкращий подарунок для дітей!

       Бажаємо всім, аби новий 2024  рік приніс довгоочікуваний мир, спокій, справедливість та здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні.           Ми не можемо  не згадати наших янголів, які охороняють наш спокій з небес, хвилиною мовчання вшанувати їх світлу пам'ять…

     Ми, українці, обов'язково переможемо!

      Віримо у ЗСУ! Все буде Україна!

Переглядів: 26 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024