П`ятниця, 03.05.2024, 05:23
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2017 » Листопад » 13 » Новий Державний стандарт для вчителів основ здоров’я школи І ступеня ЗНЗ м. Березань
15:44
Новий Державний стандарт для вчителів основ здоров’я школи І ступеня ЗНЗ м. Березань

На базі Березанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 13.11.2017 було проведено семінар для вчителів початкових класів з основ здоровя загальноосвітніх навчальних закладів міста Березані.

Методист ММК Маркович Т.А. ознайомила учасників семінару з проектом нового Державного стандарту початкової загальної освіти, концепцією, змістом і методикою викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом», як ефективним методом групової роботи та ознайомила з особливостями організації освітнього середовища, орієнтованого на дитину, концептуальними засадами освіти на основі життєвих навичок.

Жваво відбулося обговорення розуміння інтегрованого підходу до організації навчально-виховного процесу в програмі курсу основ здоровя.

Під час зустрічі Маркович Т.А. практично продемонструвала проведення пробного уроку для учнів за тренінговим курсом «Вчимося жити разом» і, враховуючи отримані результати, подякувала колегам за пророблену роботу та побажала успіху кожному в подальшій безпосередній роботі з учнями.

Переглядів: 332 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024