Субота, 27.04.2024, 22:43
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2024 » Січень » 8 » Наука – це сучасно!
16:41
Наука – це сучасно!

Популяризувати науку та підтримувати обдаровану учнівську молодь – особливо актуально у складні воєнні часи. І сучасним підліткам важливо жити повноцінним життям та відчувати себе корисними.

04 січня відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, де було представлено 4 науково-дослідницькі роботи.

Цікавими були теми цьогорічних робіт:

✅️ Завжди актуальним в побуті та в широкому виробництві є тема «Антикорозійні властивості хімічних покриттів», наукове відділення «Хімії та біології», Толстова Олексія, учня 11 класу Березанського ліцею №3.

✅️ Непростий шлях українських емігрантів аналізувала Николаєнко Ірина, учениця 11 класу Березанського ліцею №1 в роботі «Автобіографічні візії у «триптиху» Тодося Осьмачки», наукове відділення «Літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства».

✅️ Проблема психологічного стану онкохворих людей на прикладі відомих творів звучала в роботі Сторожевої Маргарити, учениці 11 класу Березанського ліцею №4 «Філософія життя і смерті в літературних творах кінця ХХ – початку ХХІ століття», наукове відділення «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавства.

✅️ Тема ролі особи в історії, на прикладі життя маловідомого священника, мандрівника та письменника з Березані, звучала в роботі «Великі пригоди «маленької» людини» Одинець Анастасії, учениці 11 класу Березанського ліцею №3, наукове відділення «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавства».

❗️ З метою дотримання заходів безпеки та забезпечення безперервного тривалості заходу, учасники конкурсу-захисту представляли свої роботи онлайн ‍ ‍ з приміщення укриття, яке обладнано сучасними роутерами, проте учні впевнено та вперто висловлювали свою думку, відповідаючи на запитання журі та опонентів. На завершення заходу, юні науковці отримали новорічні солодкі подарунки

Дякую науковим керівникам та членам журі за плідну роботу, об’єктивність оцінювання, розвиток та підтримку обдарованих дітей


Переглядів: 31 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024