П`ятниця, 03.05.2024, 02:01
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2017 » Грудень » 1 » Нарада керівників освітніх закладів міста
09:08
Нарада керівників освітніх закладів міста

30.11.2017 відбулася чергова нарада керівників освітніх закладів міста згідно плану. Присутніми було обговорено питання адаптації учнів 1-х та 5-х класів до навчання та шкільної діяльності. Керівники на конкретних прикладах обмінялися досвідом щодо сприяння психологічної служби закладу та педагогічного колективу адаптації учнів І та ІІ ступеня до шкільного життя.

На нараді також обговорили питання відвідування навчальних занять учнями ЗНЗ міста у І семестрі 2017-2018 н.р., підготовки до проведення новорічно-різдвяних світ для дошкільнят і шкільної молоді у місті, новинок діяльності шкільних бібліотек та планового оновлення бібліотечних фондів шкіл.

З питанням ведення обліку військовозобовязаних в закладах виступив заступник військового  комісара з територіальної оборони  Конон А.А., який був запрошений на зустріч з керівниками освітніх закладів міста.

На нараді також було обговорено матеріали навчального тренінгу «Інклюзивний простір. Практичні кроки», проведеного за соціальною програмою Марини Порошенко в м. Біла Церква. Із практичними матеріалами та рекомендаціями ознайомила слухачів учасниця спеціалізованого тренінгу, заступник директора з навчально-виховної роботи Березанської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Балановська Т.В., яка конкретизувала перспективи розвитку інклюзивної освіти в місті. та можливості надання якісних освітніх послуг дітям в інклюзивних класах.

Переглядів: 295 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024