Вівторок, 07.05.2024, 09:46
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2017 » Листопад » 10 » Методичне об’єднання музкерівників дошкільних закладів м. Березань
10:34
Методичне об’єднання музкерівників дошкільних закладів м. Березань
В яслах-садку «Лелеченька» 9 листопада 2017 року відбулося міське методичне об’єднання для музичних керівників дошкільних закладів. Учасників методичного об’єднання привітали та побажали присутнім плідної праці Деменська М.І,.- головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Березанської міської ради, та Маркович Т.А.,- методист міського методичного кабінету.
До уваги присутніх було запропоноване заняття в старшій групі «Подорож на повітряних кулях », - музичний керівник ясел-садка «Лелеченька» Чубенко Ольга Олександрівна. В ігровій формі діти «подорожували» нашим рідним містом на повітряній кулі, знайомлячись із центральною площею, парком Слави, спорткомлексом «Дружба», парком Ветеранів, при цьому співаючи веселих пісень, танцюючи українських таночків, декларуючи осінню поезію, граючись у цікаві дидактичні та рухливі ігри в національних українських костюмах.

Приємно, що Ольга Олександрівна працює лише два роки, а заняття проведено вдало, про що було зрозуміло за оплесками глядачів.

Під час обговорення вже досвідчені музичні керівники ясел-садків міста - Ярема Л.М., Лещенко С.В., Бикова І.О. та Грищенко Л.П. подякували своїй колезі за змістовне тематичне заняття . Певні, що дітям, батькам і всім присутнім запамяталася гра-подорож надовго та створила приємний настрій та дружні стосунки в колективах.

 

Переглядів: 349 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024