П`ятниця, 03.05.2024, 04:16
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2023 » Листопад » 6 » КАНІКУЛИ – час подорожей, нових зустрічей, корисного відпочинку
15:19
КАНІКУЛИ – час подорожей, нових зустрічей, корисного відпочинку

На жаль, в останні роки шкільного життя, враховуючи серйозні виклики наслідків COVID-19, військових дій  у великій мірі, змусили відмовитись учнів і вчителів від таких звичних, особливо в канікулярний час, колективних подорожей та   мандрівок. Але, не зважаючи на виклики воєнного часу, враховуючи  бажання дітей  пізнавати нове не звідане під час подорожі, надихає  педагогів – наставників,   за погодженням батьківської громадськості, на пошуки  шляхів  та безпечних можливостей для втілення  дитячих мрій та бажань, а саме: відвідати різноманітні мальовничі куточки України та відкривати для себе цікаві місця Європи, дотримуючись обов'язкових умов безпеки.

       То ж учні Березанського ліцею №1 разом зі своїми класними керівниками за час осінніх канікул здійснили свої  мандрівки та одноденні подорожі по мальовничих та загадкових місцях України.

      Зокрема, ліцеїсти 8-Б класу відвідали в м. Києві музей води та побували в театрі оперети на виставі «Тигролови».

       Здобувачі освіти 8-А, 9-А, 9-Б класу побували в Хотині та Кам'янці-Подільському, що на Хмельниччині. Юні мандрівники здійснили справжню подорож у часі й отримали яскравий калейдоскоп емоцій та вражень, з головою зануритися в атмосферу середньовіччя, насолоджуючись чудовою подільської природою, пізнаючи смак місцевої кухні та поповнили свою скриньку подорожей неймовірним фотоколажем.

      Учні початкових класів  3-А і 3-Б в Києві відвідали музей науки і техніки «Експериментаніум», де стали активними свідками несподіванок та сюрпризів,   поринувши у світ експериментів та невідомості.

      У Київському планетарії побували учні 5-А та 5-Б класів, занурившись у чарівний світ надр нашої планети і несподіванок Всесвіту.

       Цікавою та пізнавальною стала подорож  учнів 6-Б та 6-В до Київського  Музею науки. Діти із задоволенням засвідчили секретні технології  виникнення багатьох фізичних явищ та властивостей предметів, а також дізнались про принципи роботи важливих наукових винаходів.

        А от учні 4-Б класу  побували в дитячому місті професій «Kids Will». Школярі, граючись, познайомилися із секретами різних професій. Експериментуючи, здобувачі освіти несподівано для себе та однокласників виявили масу талантів, здібностей та вподобань  у професійному орієнтуванні.

       Найбільшими  поціновувачами активного відпочинку стали цьогорічні випускники 2023 – 2024 н. р. 11-А класу,  вкотре дружно  долучившись  до осіннього  марафону мандрівників,  вирушивши в подорож до мальовничих гір на північному заході українських Карпат та півдня Львівської області. Приємні враження у одинадцятикласників залишили відвідини   Національного  природного  парку “Сколівські Бескиди”, наскельного міста-фортеці Тустань. Ці  пам’ятки архітектури та краєвиди  не мають  аналогів, за способом будівництва! А які неповторні враження та фото одного  з найгарніших на Львівщині водоспадів Кам'янка, а ще одного із цікавих неповторних  об'єктів природи - Мертве озеро, яке раніше знали як мольфарське.

    Підсумовуючи незабутні  осінні подорожі здобувачів освіти Березанського ліцею №1, педагоги – наставники та батьківська громадськість глибоко переконані, що не дивлячись на виклики військового часу   гарний настрій, безліч цікавих фотографій на згадку та приємні спогади надовго  залишаться   в усіх учасників!

       Принагідно повідомляємо, що й педагогічний колектив  Березанського ліцею №1 охоче долучився до осіннього марафону активного відпочинку та  у вихідні здійснили  поїздку до  столичного театру «Берегиня», де з насолодою переглянули виставу «Гуцулка  Ксеня», емоційно відпочивши  та зарядившись позитивно на майбутнє.

      То ж усі разом дякуємо кожному захиснику і кожній захисниці України!  Щира вдячність усім, хто забезпечує можливість працювати,  навчатися, пізнавати  неповторні моменти життя, психічно  відволікатися від тривожних думок та спогадів, збагачувати свій кругозір, насолоджуватися неповторними життєвими  миттєвостями, навіть під час військового стану!

     Плекаючи мрію про Велику  ПЕРЕМОГУ, ми віримо в незалежне майбутнє України,  як європейської держави!

Переглядів: 24 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024