Понеділок, 20.05.2024, 10:10
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2021 » Грудень » 17 » Інформація про проведення тижня англійської мови в Лехнівській філії Березанського НВК
15:17
Інформація про проведення тижня англійської мови в Лехнівській філії Березанського НВК

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, з 13 по 17 грудня у Лехнівській філії проводився «Тиждень англійської мови».

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

У понеділок було оголошенно план на тиждень. Відбулися конкурси кросвордів по класах. Молодші школярі «подорожували країною ‘’ABC land’’».У вівторок учні 1-го класу брали участь у конкурсі малюнків «My favorite English letter and colour».

15 грудня був проведений день “English – speaking” (Перегляд мультфільму на англійській мові для учнів 4 класу.

16 грудня проводився  турнір знавців англійської мови «Англійська – це цікаво» між учнями по класах,  учні нашої школи приймали участь у конкурсі малюнків. Всі учні намалювали дивовижні малюнки.

Протягом тижня проводились такі заходи для учнів старших класів: вікторина: «Найрозумніший», Брейн-ринг «Цікава англійська», урок – віртуальна подорож «Welcome to London!», гра – квест «День англійської у школі».

Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів.

Переглядів: 118 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024