Неділя, 28.04.2024, 08:23
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2024 » Січень » 30 » Готуємося до самостійного до вибору професії
09:56
Готуємося до самостійного до вибору професії

Традиційно, для випускників освітніх закладів загальної середньої освіти проводяться профорієнтаційні заходи, які допомагають,   надихають майбутніх абітурієнтів, додають оптимізму, особливо актуально це під час дії військового стану. 

Адже завдання  кожного випускника – реалізувати свій потенціал та сильні сторони, але це не так просто зробити самостійно, особливо молодій людині. Власне, саме тому сподіваємось, що проведені екскурсії  допоможуть визначитися з майбутньою професією, щоб  вона в майбутньому,  сприяла   реалізації  талантів  та здібностей, монетизувала їх, приносила задоволення.

25 січня 2024 року учні 11-х класів Березанської МТГ мали нагоду відвідати Київський національний  університет культури та мистецтва.

         Це була корисна та пізнавальна поїздка, яка дала змогу дізнатися про вступ до вишів у 2024 році та безпосередньо ознайомитися з освітніми послугами, які надає  зокрема цей вищий  навчальний заклад.

        Неймовірної краси та оснащення  університет зустрів  шкільну молодь Березанщини, націливши їх неабияким бажанням ЖИТИ, ТВОРИТИ та РОЗВИВАТИСЯ.

      Випускників  гостинно зустріли  координатори  вишу та позитивно налаштували на  детальну екскурсію факультетами університету, щоб ми хоча б на хвилинку полинули в освітній процес та відчули:  як це  бути студентами саме цього вищу. Ми відвідали факультет міжнародних відносин, журналістики, готельно-ресторанної справи, дизайну та інші. На кожному  з них теперішні студенти переконливо  розповідали про особливості спеціальностей, їхні перспективи в майбутньому, демонстрували  Інноваційні мультимедійні лабораторії, сучасно обладнані  аудиторії, лабораторію ресторанного сервісу інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, Прес-центр Інституту журналістики і міжнародних відносин, Лабораторію кафедри соціології, мультимедіацентр Інституту комп’ютерних наук, поспілкувалися із студентами та викладачами.

    Також ми дізналися про випускників університету культури, які  стали  народними артистами України,  відомими не лише в нашій країні, а й в Європі. Приємно, що випускники вишу принагідно   відвідують різноманітні зустрічі в  закладі та  часто  стають викладачами вузу  із  різних спеціальностей.

            Приємно було те, що окрім інформаційної частини, організатори попіклувалися  і про гостинну  частину подорожі. Кожен  випускник  мав змогу поласувати свіжозвареною духмяною  кавою та солодким  мафіном.                Найцікавішою частиною екскурсії для юних  березанців стала особиста зустріч із Михайлом Поплавським - народним артистом України та «по сумісництву» ректором Київського університету культури  та мистецтв. Він поділився своїм багаторічним життєвим досвідом, розповів цікаві факти про роботу в освітньому  закладі і загалом вміло  підтримував веселу та дружню атмосферу.

 Від Михайла Поплавського,  який  уже більше 30 років  керує та  удосконалює роботу  КНУКіМ, слідкує за його благополуччям, кожен з відвідувачів отримав високої якості мотиваційні книги і бажаючі  мали  змогу сфотографуватися із зіркою українського шоубізу.

 Юні березанці  зрозуміли,  що цей вищий навчальний заклад щасливий вітати кожного  абітурієнта. Запам’яталися і слова про те, що на відміну від інших університетів, КНУКіМ дозволяє розвивати студентам свої практичні навички вже на першому курсі. Завдяки хорошим зв’язкам із провідними українськими брендами та медіа, вони можуть забезпечити студентові  неймовірне портфоліо, але за умови, якщо сам студент прагне вдосконалення.  А відомі українські зірки, викладачі цього університету,  зокрема   Михайло Поплавський, Роман Безсмертний, Ахтем Сеітаблаєв, Микола Боклан, Григорій Решетнік, Володимир Горянський та багато інших, допоможуть їм у цьому.

    Ми, одинадцятикласники,  дуже вдячні організаторам цієї поїздки і хотілося б  відвідати й інші вищі освітні  заклади столиці, адже такий досвід  максимально забезпечує бачення кожного про особисті можливості майбутнього  та формує особисті виважені вподобання, такі необхідні для нас, як для майбутніх абітурієнтів.

Ця міні - подорож допомогла психологічно відпочити, отримати приємні враження та чудово поспілкувалися з новими  цікавими особистостями. То ж, шановні випускники, робіть крок вперед і створюйте своє майбутнє.

Щиро дякуємо організаторам екскурсії та  представникам  університету за проведену  зустріч, яка була дійсно актуальною і цікавою.

Сподіваємось, що профорієнтаційний захід надихнув майбутніх випускників, додав оптимізму. Віримо, що майбутнє студентське життя має  шанс стати веселим та, як ведеться здавна,- найкращим періодом життя! 

Переглядів: 26 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024