П`ятниця, 17.05.2024, 09:10
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2023 » Серпень » 30 » ДЖУРА- ЦЕ НЕ ПРОСТО ГРА, ЦЕ ВЕЛИКИЙ СВІТ…
13:39
ДЖУРА- ЦЕ НЕ ПРОСТО ГРА, ЦЕ ВЕЛИКИЙ СВІТ…

 «Сокіл («Джура») – Всеукраїнська дитячо-юнацька військово- патріотична гра, метою якої є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва. Ця гра дає можливість продемонструвати свою звитягу, мужність, спритність, винахідливість, ерудицію та фізичний гарт.

      У серпні цього року рій «Котигорошко» (молодша вікова група) Березанського ліцею №2 представляв Київську область на ІІІ етапі (Всеукраїнському) дитячо-юнацької військово - патріотичної гри «Сокіл» (« Джура») – «Джура 2023: Карпатська Січ», який проходив у селі Осій Закарпатської області.

     Юні березанці  представляли свій рій, громаду та Київщину показовим виступом у «Ватрі», проходили цікаві вишколи: «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Смуга перешкод», «Рятівник», «Впоряд», «Стрільба з лука», «Топографія», «Бівак», «Мінна безпека». Цікавими були зустрічі з представниками ДСНС, військовими.

   Протягом перебування на вишколах на дітей чекав сюрприз – десятикілометровий  похід в гори, під час якого вони отримали неймовірні враження від пейзажів карпатських гір. Стомлені, але задоволені та щасливі  учні повернулися до табору.

    Із словами вдячності хочеться звернутися до начальника управління освіти, молоді та спорту Загорулько Оксані Володимирівні за турботу та матеріальну допомогу і центру творчості дітей та юнацтва Київщини, в особі Личак Ірини Сергіївни за надану можливість стати учасниками Всеукраїнського цікавого  заходу.  

   Дружня атмосфера, незабутні враження залишаться приємними спогадами у дитячих серцях назавжди. До нових знань, нових здобутків, любі діти!

Переглядів: 36 | Додав: berezan-osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024