Неділя, 19.05.2024, 16:01
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » Архів матеріалів

29.03.2017 року у місті Березань на спорткомплексі «Дружба» відбулася відкрита першість серед груп ДЮСШ «Старт» з легкої атлетики «Спортивна весна». Приємно, що такі змагання вже стали традиційними під час весняних канікул.

Успішно у змаганнях з легкої атлетики виступили вихованці тренерів М.М. Кулеші та Фесенка О.І.

Переможцями змагань у старшій групі з бігу на 60 метрів у дівчат стала Вачаєва Дарина, у юнаків - Матвіюк Максим, у молодшій - Кравченко Валерія та Соломченко Іван.

На дистанції з бігу у старшій групі на 500 метрів серед дівчат перемогла Костенко Ірина, серед юнаків - Ященко Олег.В молодшій групі переможцями стали Дзюба Валерія та Дуб Іван.

Чемпіони та призери змагань нагороджені грамотами відділу освіти виконавчого комітету Березанської міської ради.

... Читати далі »
Переглядів: 333 | Додав: berezan-osvita | Дата: 30.03.2017 | Коментарі (0)

28 березня у концерт-холі торгівельно-розважального центру «Термінал» відбувся Міжнародний конгрес "Освіта Київщини в європейському вимірі", на який була запрошена і делегація освітян м. Березань.

У заході, що був проведений з нагоди 85-річчя утворення Київської області, взяли участь: Міністр освіти та науки України Лілія Гриневич, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, Президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремень, директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віра Рогова, а також, почесні гості з Азербайджану, Білорусії, Ізраїлю, США, Великобританії, Польщі, Японії, Китаю, Швейцарії та інших країн сві ... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: berezan-osvita | Дата: 30.03.2017 | Коментарі (0)

Сучасне суспільство потребує постійно нової формації. Лідер - це не лише сформована особистість, а й потужна рушійна сила покликана нести позитивні зміни. Надзвичайно значимим стало створення десять років тому Обласної ради дітей Київщини для розвитку та вдосконалення, координації діяльності учнівського та дитячого самоврядування. ОРДК – це добровільне об’єднання ініціативної учнівської молоді, дітей-лідерів Київської області.

24.03.2017 представники Березанського учнівського самоврядування клубу «Лідер» взяли участь в обласному зборі лідерів органів самоврядування дітей та учнівської молоді. Засідання було надзвичайно цікавим, щедрим на доброзичливу атмосферу і святковим. Адже свя ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: berezan-osvita | Дата: 27.03.2017 | Коментарі (0)

Сучасне заняття в дошкільному навчальному закладі має бути цікавим і приємним для діток, насиченим ігровими прийомами, елементами гри-драматизації, розвивати пізнавальні здібності дітей, моральні та естетичні якості. Головна вимога до сучасного заняття – максимальна розумова активність вихованців. Саме тому вихователі ДНЗ нашого міста проводять, в основному, інтегровані заняття, оскільки це допомагає вирішувати більшу кількість завдань на одному занятті, використовувати різні методи і прийоми.

На інтегрованих заняттях акцент ставиться на самостійній пізнавальній діяльності дітей, а не на заучуванні готових відповідей та висновків, створенні проблемних ситуацій з урахуванням вікових особливостей дітей та логіки навчального матеріалу.

Переглядів: 365 | Додав: berezan-osvita | Дата: 27.03.2017 | Коментарі (0)

 З метою недопущення негативних інформаційних впливів на неповнолітніх та попередження суїцидальних проявів сере учнівської молоді

17 березня учні 7 та 8 класів ЗНЗ міста відвідали міський лекторій «Безпека дітей в Інтернеті», який спільно з відділом освіти виконавчого комітету Березанської міської ради підготували та провели працівники служби в справах сім'ї та молоді.

Зустріч розпочалася з бесіди про найважливіші цінності людини – життя та здоров'я.

... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: berezan-osvita | Дата: 24.03.2017 | Коментарі (0)

Місце фізики в системі загальноосвітніх предметів визначається особливостями фізики як науки серед інших наук. Сучасна фізика є найважливішим джерелом знань про навколишній світ, основою науково-технічного прогресу. Зміст, система і методологія фізики відкривають великі можливості для формування наукового світогляду учнів, вироблення практичних умінь і навичок, дійових навичок самостійної роботи. При реалізації цих завдань розвиваються розумові здібності учнів, зокрема логічне мислення учнів.

Цікаві уроки фізики проводять наші вчителі-фізики у за ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: berezan-osvita | Дата: 23.03.2017 | Коментарі (0)

У місті Березань на спорткомплексі ДЮСШ «Старт» відбулися змагання з настільного тенісу серед учнів ЗНЗ міста.

Юнаки та дівчата яскравими виступами відзначилися в особистій першості. Змагалися тенісисти по круговій системі. Високий рівень підготовки у тенісній майстерності виявили:

Серед дівчат:

І місце – Саєнко Віталіна Березанська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1;

ІІ місце – Глушко Марія Березанська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2;

ІІІ місце – Дубина Дарина Березанська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: berezan-osvita | Дата: 21.03.2017 | Коментарі (0)

В період з 13 по 16 березня серед учнів 11 класів загальноосвітніх закладів м. Березань проходила апробація тестових завдань з історії України, української літератури, математики. Метою апробації є наповнення бази тестових завдань, що використовуватимуться для укладання тестів зовнішнього незалежного оцінювання в наступні роки.

Апробація дала можливість майбутнім випускникам ознайомитися з правилами проведення зовнішнього незалежного оцінювання, форматами тестових завдань, перевірити свої сили, навчитися правильно розраховувати час, працювати з тестовими завданнями та налаштуватися на проходження ЗНО.

Переглядів: 312 | Додав: berezan-osvita | Дата: 16.03.2017 | Коментарі (0)

Відповідно до Базового компоненту дошкільної освіти в яслах-садку «Ромашка» впроваджується парціальна програма «Економіка малятам».

На заняттях педагогічні працівники формують у дітей елементарні споживчі уявлення зокрема: про потреби, товари і послуги, гроші, рекламу. Основний вид діяльності – гра. Вихователі широко застосовують сюжетно – рольові, дидактичні ігри, читання художньої літератури, бесіди. Діти знають вірші економічного спрямування, загадки, прислів’я.

Вихованці осмислюють, пов’язані з економікою риси: бережливість, працелюбність. Дошкільнята у віці 5-7 років успішно засвоїли такі поняття як «потреби», «товар», «гроші», «ціна». Адже більшість дітей не знає, як економно витрачати гроші. Здатність ... Читати далі »

Переглядів: 325 | Додав: berezan-osvita | Дата: 13.03.2017 | Коментарі (0)

27 лютого 2017 року на базі Березанської загальноосвітньої школи було проведено міське методичне об’єднання вчителів математики міста Березані. Досвідом своєї роботи поділилася вчитель математики Пацюк Наталія Іванівна, яка провела урок математики у 5-ому класі на тему «Додавання і віднімання мішаних чисел».

Урок проведено у швидкому темпі з цікавими елементами гри - п’ятикласники не лише обчислювали вирази, розв’язували задачі і рівняння, а й за допомогою отриманих відповідей дізнавалися цікаві факти про тваринний світ України, а саме: про найбільшу морську тварину, про найбільшу тварину суші і найшвидшу тварину, про найбільшу прісноводну рибу та про найбільшого птаха, які мешкають на території нашої Батьківщини. Діти з великим задоволенням швидко проводили обчислення з дробовими числами, щоб якомога швидше почути від Наталії Іванівни цікаве про ту чи іншу тварину і побачити її на малюнку. ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: berezan-osvita | Дата: 28.02.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 ... 71 72 »
Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024