Неділя, 19.05.2024, 16:40
Управління освіти, молоді та спорту Березанської міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS

З м і с т
Наші заклади









Головна » 2017 » Листопад » 01

Усвідомлюючи роль учителя основ здоров'я у процесі оновлення і модернізації системи освіти міста Березані в умовах упровадження концепції Нової української школи , було проведено круглий стіл, де педагогами міста було розглянуто особливості навчання учнів знанням з основ здоровя, обговорено особливості навчання та ознайомлено із перспективними заходами щодо реалізації проекту «Вчимося жити разом» у закладах освіти міста.

Методист ММК Маркович Т.А. розповіла учасникам круглого столу про процедуру проходження курсів підвищення фахової кваліфікації учителів основ здоров'я у он-лайн-режимі та проведення моніторингу рез ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: berezan-osvita | Дата: 01.11.2017 | Коментарі (0)

01 листопада 2017 року у методичному кабінеті відділу освіти виконавчого комітету Березанської міської ради було проведено семінар-практикум для медичних сестер закладів освіти міста. Жваво, оперативно медичні сестри ділилися власним досвідом щодо організації харчування у своєму закладі, складанням перспективного і щоденного меню, приготуванням страв, які найбільше полюбляють учні закладу та виконанням норм харчування за два місяці цього навчального року.

Методист ММК Маркович Т.А. подякувала медичним працівникам за пророблену роботу та наголосила на необхідності дотримання перспективного меню при складанні щоденного меню, а також виконанням норм харчування школярів з основних продуктів.

... Читати далі »

Переглядів: 260 | Додав: berezan-osvita | Дата: 01.11.2017 | Коментарі (0)

31 жовтня на базі ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 розпочала свою роботу педагогічна студія «ІКТ-технології для вчителя», в якій прийняли участь 18 педагогічних працівників міста.

На початку роботи завідуюча міським методичним кабінетом Лосєва Л. І. охарактеризувала напрями роботи студії та побажала учасникам заходу успіхів в оволодінні сучасними технологіями та передала слово керівнику педагогічної студії, вчителю інформатики Березанської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 Бичку Сергію Миколайовичу.

Під час першого засідання Сергій Миколайович ознайомив присутніх з різними видами блогів та провів майстер-клас зі створення власного блогу, після чого кожен учасник студії спробував створити та зареєструвати свій блог. Час роботи студії проминув дуже швидко. Педагоги були задоволені роботою та домовилися про подальші зустрічі.

Тож, бажаємо учасникам педагогічної студії та її ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: berezan-osvita | Дата: 01.11.2017 | Коментарі (0)

Форма входу
ПедПреса
МОН
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Rombas © 2024